به جز قبرستان قدیمی دارالسلام در دوره اتابکان به سمت جنوب وجنوب غربی مسجد نو، قبرستانی به نام باهلیه وجود داشته است که آن هم از قبرستان قدیمی شهر شیراز بوده که در محله سنگ سیاه قرار داشته است. امروزه از این قبرستان تاریخی تنها مقبره سیبویه دانشمند نامی باقی مانده است و بقیه محوطه آن به مروز زمان به ساختمان و منازل مسکونی تبدیل شده است.
در شمال گورستان باهلیه نیز آرامگاه ام عبدالله (بقعه بی بی دختران ) قرار داشته است که بخشی از آن به قبرستان و بقیه آن به ساخت منازل مسکونی و مراکز آموزشی اختصاص یافته بود که در دوران اخیر به همت سازمان اوقاف و امور خیریه، با باز سازی این بقعه، ساختمان های اطراف این امامزاده تخریب شده و نسبت به توسعه و بهسازی حرم آن اقدام شده است .
همچنین در منابع تاریخی از گورستان شیرویه نام برده شده است که مکان آن در محله بالاکفت قرار داشته است. مکان این قبرستان در کنار مقبره آبش خاتون و ام کلثوم در محدوه جنوب شرقی بافت قدیم شهر (فلکه خاتون سابق ) واقع شده بود که مزار شیخ کرکی از مشایخ قدیم و صوفیان عالیقدر نیز در حاشیه آن قرار داشته و در مجاورت آن بقعه شیخ حسن کیا نیز واقع شده است. در برخی از منابع تاریخی مکان این قبرستان قدیمی را در حوالی بقعه آبش خاتون نام برده اند.