ام این محله از نام شاه شیخ جمال الدین ابواسحاق اینجو پسر محمود شاه اینجو از پادشاهان آل اینجو گرفته شده که مردم شیراز در آن زمان او را امیر اسحاق بیگ و یا اسحاق بیگ میگفتند. این پادشاه با لیاقت و
ام این محله از نام شاه شیخ جمال الدین ابواسحاق اینجو پسر محمود شاه اینجو از پادشاهان آل اینجو گرفته شده که مردم شیراز در آن زمان او را امیر اسحاق بیگ و یا اسحاق بیگ میگفتند. این پادشاه با لیاقت و لیاقتی که داشت بر مدعیان حکومت پیروز شد و خود حکومت فارس را برعهده گرفت و تا سال 754(ه.ق) شیراز را اداره کرد.
مردم شیراز به پاس دادگری و اهمیت و نقش وی در آبادانی شهر شیراز نام او را بر این محله گذاشتند. این محله در بافت قدیم شیراز قرار گرفته و از اطراف به محله درب شازده، محله لب آب، محله بالاکفت و محله بازار مرغ محدود می شود و یکی از گذرهای معروف در آن محله بیاتها نام دارد. درجلد دوم فارس نامهی ناصری تالیف حاج میرزا حسن حسینی فسایی درباره این گذر چنین آمده است: " اصل اهالی از دشت قبچاق ترکستان بوده اند که در زمان قدیم با ایل قشقایی به فارس آمده و دو قبیله گشته. یکی با ایل قشقایی موافقت نموده، صحرا نشین شده است و دیگری در شهر شیراز موطن نموده اند".
هم اکنون خیابان سراسری لطفعلی خان زند از وسط این محله عبور کرده و آن را به دو ناحیه تقسیم نموده است. خانه و مسجد معروف نصیرالملک در این محله قرار دارد که به گذر تاریخی نصیر الملک هم شهرت یافته است.
مؤسسة فرهنگی هنری گنجینة سرزمین پارس از مهرماه سال 1390، با دریافت مجوز رسمی از وزارت ارشاد اسلامی به شمارهثبت:1782 فعالیت خود را آغاز کرد
هدف این مؤسسه رفع نیازهای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی شهر شیراز، استان فارس و ایران اسلامی است.